Kastrerad ponny söker stall!

Å fy FAAN va full jag va i fredags. Efter ca 12timmars möte å jobb så korkade ja upp whiskeyn för att sedan dricka rötjut å öl. Min jobbarkompis Jonathan kom förbi runt halv 9 å han va skitfull. Ha ha tänkte ja vilken början på en bra kväll=)
Aja jag skulle ju ta det lugnt med tanke på att jag skulle börja jobba kl 10 dagen efter. Karaktär som man har så vet vi ju med facit i hand att det gick som det gick. Vaknade kl 9 å fick bråttom som faan med att beställa taxi till stationen så ja kunde dra till jobbet. Väckte Jonathan som direkt upptäckte att han hade glömt att hämta ut jackan från garderoben.
Aja väl nere på stationen så skulle ja pröjsa taxin men det blev så att Jonathan fick ta den då mitt Visakort va spårlöst borta. Aja ringde å spärra skiten.
Har försökt att få tag på kortet då jag trodde det va kvar på husaren men jag fick idag reda på av en kompis att jag knappat fel kod i bankomaten så den jäveln tog kortet=(



Så här smart va jag inte i fredags

Jobbet i lördags skulle ta 2 timmar men det blev 9 timmar så faan va jag han å nyktra till å bearbeta bakfyllan på jobbet=)
Hmm bra det där med å ta en öl föresten. Igår firade vi in minusgraderna som slog mej hårt i ansiktet då jag vågade visa mej utomhus.
Harrys blev det å en Irish Coffe. Men det va inte allt då det senare blev litervis med öl å några shotar.
Har legat på soffan halva dagen å bara mått dåligt. Drog ner på stan för å ta en kaffe vilket slutade med Irish Coffe å öl på pims från kl 5 till 12. Då jag på min fina bakfylle fylla va nöjd så drog det av till Bion då det va premiär på nya Bond filmen.

Å Fy FAAAN i helvete det va en av dom sämsta filmer jag har sett. Faan inga coola grejer å inga bröst=(

Har en jättebra idé om världens klimat. Tänkte att alla världens invånare skulle flytta till Andorra å göra resten av världen till en pingvinfarm. Skulle bli sjukt grymt med alla människor på samma ställe. Ja men tänk inga bråk å krig. Sen skulle alla jobba idiellt också. Faan då är ju allt gratis=)
Vilket jävla höghus det skulle bli också. Ha ha får rita lite på det projektet.

På tal om annan skit så snöar det ta mej faan ute nu.

Döda inte Nils!!!!!!!!!!!!!!

Pojke kille eller man?

Något som slog mej väldigt hårt härom natten va om jag är en pojke kille eller man. Vart går egentligen gränsen mellan kille å man? Alltså om jag träffar en tjej så vill jag ju inte att hon säger att hon har träffat en man. Va faan en man är ju typ 47år och har massa hår på bröstet. Räknade mina igår å jag har 11 hår på bröstet.
Fatta at jag är MAN på riktigt nu, För 11 är ju massa eller hur?



Massa hår å ingen hud?

Ja ska nog börja kalla mej uppfinnare för jag har 2 skitbra uppfinningar som jag ska sätta till verket snart... kan ju tyvärr inte avslöja vad det är men jag lovar att ni förr eller senare ska få ta del av dom.

Jobbar man helg så jobbar man helg!!
Tråkigt nog så är det tyvärr så men jag brukar unna mej med att gå ut på torsdagar då ölen kostar endast 20kr. Jag menar va faan hur kan man stå över att gå ut en sådan dag??

Komm å tänka på en grej igår när jag va på jobbet då en jobbarkompis slängde fram en grymm macka med onsala korv på. Självklart så började jag att dräggla som en slaktare när kossan ska föda. (eller slaktas)
Då jag på min senaste tripp till spanien hamna på ett nordiskt köpcentrum så hittade jag onsalakorv. Månen gick upp å solen ner. va detta slutet på människan?
 Aja jag kunde inte mer än å lägga massa pengar på denna gudomliga korv som är det bästa som finns=)
Jag menar varför ska man bo i sverige som har dyr öl å skitväder halva året när man kan ha bra väder å äta onsalakorv?

Aja ingen fattar väll det jag skriver denna konstiga måndagskväll. Skulle vara kul om någon förstod vad mitt liv går ut på. För det vet jag inte själv!!

No more tears ju give me some beers....................

Faaan i helvete!

Ja ha nu va det ta mej faan dags för en uppdatering i denna spännade värld av fina trevliga och otrevliga gamla folkölsburkar. Har inte hänt så mycke sen den senaste ovärda uppdateringen men jag känner att jag måste lätta mina axlar å bara spy ut det jag känner.... Faan vad jag egentligen saknar det jag aldrig har haft. Ja typ hus å skit. Men vad ska man säga? Tjejer säger ju att det är charmigt med små lägenheter. Hmm har nog faan inte haft rätt tjejer hemma hos mej=(  Hur går det egentligen med min Ölburkspress som jag tänkte sälja in på IKEA?? Har inte haft tid å bygga en ritning på den ännu men jag lovar att den kommer snart.




Timon Pumba å Locko??

Oj oj oj det va en gammal bild från jobbet när jag va nyttig å lyckades få med mej en melonjävel till jobbet.
Före ja kutta upp den till en hatt så hade jag den som kaffekopp å det smaka faan. Kan ju i.o.f.s bero på att kaffet på jobbet smakar gammal jävla båtflykting. Men men vad vet jag. Shit vilken tung månad det här har blivit. Har tydligen lagt mer pengar på onödig skit än vad jag lagt på så kallad nödvändig skit. Vet iFAAAAN hur det går ihop men någon sa att det va så. Skulle behöva någon blind enbent dam som kunde ta hand om mej å mitt stora hem på 27Kvm. Aja tänk er en enbent blind idiot som ska försöka kryssa mellan soffan å Tv:n på ett ben. Ha ha vilken syn. skulle ju kunna bjuda upp polarna på vadslagning om hon kommer till köket eller inte.

Faan va ovärd skit jag skriver!!! tycker ni alla jävla idioter som läser denna blogg ska bläddra er vidare på en sida som inte innefattar porr www.handsomelifestyle.com
Riktigt fina kläder för er som inte gillar Ron Jermeys stora ådriga Baguette.

Ring mej om ni vill dricka folköl.
Å som Steise skulle ha sagt Ciao Bella!!!!!!!!!!!

Det va inte igår!

Faan va ju inte igår jag skrev här. Har hänt lite annorluda grejer det senaste men faan jag har ju så kort minne=(
Aja va full som faan förr förra fredagen kommer inte ihåg så mycke från den kvällen men kul hadde jag.
Dagen efter så va det bakfyllehantering i form av att plocka svamp med oscar. Jag hitta inte en enda svampjävel.
Jävla skitsport det där med svampplockning.



Oscar 1 Jesper 0

Va i Köpenhamn förra veckan. Hitta världens skummaste affär. Tydligen inte smartaste personen som äger den.
Det är bara att se på vad han gör för "konst".



Nya Catwoman?

Faan va ju ute på lördagen an sväng efter min karatefylla. Hmm tar det lugnt dagen innan jag ska jobba????



Kl 00:40

Hmm vad faan har hänt mer då?
Ja just det jag åkte på halsfluss i fredags så det va bara ge sej hem från jobbet å börja käka piller. Faan vad jag hatar å vara sjuk. Men nu faan mår ja fint med en kall i hand.
Prata med Sulan igår. Va faan han Mojje å Rikard fick för sej att dom skulle klättra i berg. Jag mena va faan det är ju jobbigt. Man jag är lätt på nästa gång dom ska det. Beök http://www.morgancarlson.blogg.se/ å läs mer om detta drama.

Öhh vet inte hur jag ska förklara bort det här med tanke på att jag va nykter när jag gjorde det.
Har skickat in en ansökan om å få vara med på Kanal5 nya serie som ska heta whipeout. Tydligen så är det någon tävling på någon jävla hinderbana. Skrev att jag har ganska bra kondition. Hmm klart jag har det med mina vardagssysslor. HA HA

Tycker ni ska besöka min kära vän Markus Tattooblogg http://funnyfarmtattoo.blogg.se Riktigt fina arbeten där.

Helvete jag ska spela tennis imorgon å jag har faan inga bra skor till det....... Inegt rack heller men det löser sej nog.
Nää nu ska jga ta en kall å packa kläder eller nåt?????

RSS 2.0